SCANDINAVIAN PERFORMANCE CARS 2005


2005

 

DVD-KOOSTE Scandinavian Performance Car of the Year 2005

Kiitoksia Tekniikan Maailmalle uudesta aluevaltauksesta. Liikkuvaa kuvaa ei vielä nykymenetelmillä ole järjellistä jakaa "joka tilaajalle" netissä, joten DVD puolustaa logistisena menetelmänä vielä jonkin aikaa.

Uskoisin videon olevan "sivutuote" jossa jollekin kaverille oli asetettu videokamera käteen ja pistetty mukaan ottamaan kuvaa autoista. Ajatusta - elävän kuvan kannalta - olisi ehkä ollut syytä jalostaa jonkin verran pitemmälle.

Lähtökohta oli - uskoakseni - ainutkertainen. Tuo määrä harvinaisia ja mielenkiintoisia, tietyt kriteerit jakavia tahi niitä hätyytteleviä ajoneuvoja samassa paikassa samaan aikaan! "Vertailutesti" parhaasta päästä!

Jo logistiikka saada tapahtuma yksiin kansiin on ollut valtava. Toinen - mieleeni tupsahtanut - oli vakuudet. Kuka vakuuttaa tilaisuuden ja millä hinnalla? Ketkä auton omistajat antavat omansa - ainukaisensa - toimittajien runtattavaksi vieläpä moottoriradalla?

Nostan hattua.

Minua - Tekniikan Maailman kestokuluttajana - olisi kiinnostanut syvällisempi kuva-anti. En liene ainoa.

Kuvakoosteen rytmitys ja sisällön logiikka.


Eli. Jokaisesta autosta:

Seuraava auto


Näin kokonaisuus antaa katsojalle paremmin palautetta ja hyvän kuvan kustakin ajoneuvosta. Vastinetta tilausmaksulle.

Koska - em. tilaisuus on harvinainen, voi konseptia soveltaa vaikka johonkin autovertailutestiin. Se ei vielä "syö" tilaajamäärää; on eri asia lukea kuin katsoa. Kummassakin on parhaat puolensa.

Tästä vähän kehitysideaa lehden hyvälle ja asiallisen miellyttävälle toimituskaartille.

T: Eda


Lähetetty aikoinaan Tekniikan Maailman palautepostiin. No comments' .... Eikä vaikutusta vuosittaisen kokoelma-DVD:n videosisältöön.

takaisin