A.D.H.D


2006

 Päätän pestä autoni. Lähtiessäni kohti autotallia huomaan postia eteisen pöydällä.

 

Ajattelin kuitenkin selata postin läpi ennen kuin menen pesemään autoa. Tarkistan myös puhelimen vieressä olevat postiin menevät kutsukortit. Laitan autonavaimet pöydälle ja rypistän roskapostin roskakoriin, joka on pöydän alla. Huomaan roskakorin olevan täynnä.

 Niinpä  laittan kutsut takaisin pöydälle ja käyn tyhjentämässä roskakorin. Mutta sitten tajuankin, että kun kerran olen viemässä roskia ulos ja roskalaatikko sattuu olemaan lähellä postilaatikkoa, voin aivan hyvin laittaa kutsuihin ensin postimerkit ja viedä ne saman tien laatikkoon.

Otan postimerkkikuoren esiin ja huomaan, että jäljellä on vain yksi postimerkki.

 Lisää postimerkkejä on pöytälaatikossa työhuoneessani, joten lähden kohti työpöytääni,  jonka päällä huomaan Cokistölkin;  jota olin ollut juomassa.

 Jotta en merkkejä etsiessäni kaataisi kokista pitkin pöytää, siirrän sitä hieman syrjään.

 Huomaan, että Cokis on alkanut hieman lämmetä ja päätän viedä sen  jääkaappiin. Matkalla jääkapille huomaan ikkunalla kukan, joka kaipaa pikaista kastelua. Lasken Cokiksen ikkunalaudalle ja huomaan  lukulasini, joita olen etsinyt koko aamun. Ajattelen, että on varminta viedä lasit  työpöydälleni heti sen jälkeen kun olen kastellut kukan.

 Lasken lasit takaisin ikkunalaudalle ja menen täyttämään kastelukannua kun siinä samassa silmiini osuu TVn kaukosäädin. Joku on jättänyt sen keittiön pöydälle! Tajuan, että illalla katsellessani  telkkaria tarvitsen kaukosäädintä, mutta todennäköisesti en muista, että  se on keittiön pöydällä, joten päätän viedä sen oikealle paikalleen  kunhan vain ensin kastelen kukat.

 Kaadan vähän vettä kukalle, mutta suurin osa läiskyy lattialle.

 Joten, laitan kaukosäätimen takaisin keittiön pöydälle ja haen  pyyhkeitä, joilla kuivaan läikyttämäni veden. Matkalla  liinavaatekaapille  yritän muistaa mitä olin tekemässä.

 

 Päivän lopuksi: autoa ei ole pesty, kutsuja ei ole postitettu,  roskista ei ole tyhjennetty, lämmin Cokis on edelleen  ikkunalaudalla, kukat ovat kastelematta, postimerkkejä on  edelleen vain se yksi, en  löydä television kaukosäädintä saatikka lasejani, enkä muista minne  olen laittanut autonavaimet.

 

 Miettiessäni, miksi mitään hommaa ei ole hoidettu  tänään, olen todella hämmentynyt, sillä olen ollut  kiireinen koko päivän ja olen todella väsynyt. Ymmärrän, että  tämä on vakava  ongelma ja aion hankkia apua, mutta tarkastan  nyt sitten kuitenkin sähköpostini.....

 

 Tee minulle palvelus, jookos? Lähetä tämä viesti  eteenpäin kaikille tutuillesi, sillä minä en muista  keille tämä on lähetetty.

 ÄLÄKÄ NAURA!

Jos et vielä tunnistanut tästä itseäsi  niin voit olla varma, että sekin päivä tulee....  Ehkä  nopeammin kuin arvaatkaan!


Sain tämän sähköpostiini jokin aika sitten. En muista keneltä...

t: Eda


Sitä paitsi:

ADHD-olennolla on paljon kivoja mielenkiinnon aiheita - olen siten hyvällä tuulella usein..

Olen yhteiskunnalle ongelma. Jos siten haluatte luonnehtia... I  Win...

 

takaisin